Цял блок в бургаския ж.к. Изгрев  остана без покрив след

...
Цял блок в бургаския ж.к. Изгрев  остана без покрив след
Коментари Харесай

БГ абсурд! Блок остана без покрив заради саниране


Цял блок в бургаския ж.к. „ Изгрев ”  остана без покрив след некачествено саниране. Когато вали, в домовете на десетки фамилии капе, гният им тапетите, даже... падат полилей, разяснява водещият на Нова тв Виктор Николаев.

Пред камерата стара дама показа, че токът едвам не е избил фамилията й.

Живеещите в постройката се оплакват, че техният блок към момента не е саниран. Санирането почнало още в края на месец септември. Служители от компанията, ангажирана за ремонта, са пристигнали и разбутали покрива с желанието да го ремонтират. Според хората, които живеят в блока обаче, покривът не е завършен и след дъжд тече на всички места. Пострадали са освен горните етажи, само че и по-долните. Само два от осемте входа сега са обградени от скеле.и избие, споделя една от жителките на останалият без покрив блок.

„ От 22 септември сме на свещи. Имахме ток единствено в коридора. Това е нещо извънредно! Вода тече от полюлеят “, прибавя тя.

„ Вечер не спим. Цяла нощ дежурим. Всеки си е приютил фамилията. Едната ми печка изпука и изгоря “, сподели още дамата.

От два месеца никой не дава отговор на телефоните, споделя възрастен мъж. „ Наясно сме с казуса, който имаме в този блок, и с неколкократните наводнявания на последните етажи. Направили сме протоколи за вреди. Съгласно контракта, строителят има уговорката да в профил вредите за негова сметка, за което ние ще следим. Хората ще бъдат обезщетени с ремонт на жилищата, според от това какви са вредите ”, даде обещание инж. Веселина Цекова от община Бургас, съобщи Пик.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР